SWEETspodden!

sweetspodden

Som ni märkt har det varit lite stiltje på bloggen under vintern och det beror på att jag är med och organiser akutläkarkonferensen SWEETs17 och ansvarar för SWEETs egen blogg. Jag och SWESEMjrs ordförande Julia Sheffield har också startat SWEETSpodden där vi intervjuar talarna inför SWEETs17.

Vill du ha delta på en fantastiskt rolig och givande konferens med massor av spännande föreläsningar och workshops ihop med akutintresserade från hela Sverige och föreläsare från hela världen? Anmäl dig då till SWEETs17!  Mitt första SWEETs, för två år sen, förändrade min värld helt!  Är du student får du dessutom en extra sweet deal!

Här nedan hittar ni en länk till SWEETspodden avsnitt 4 där jag intervjuar Eric Dryver, akutläkare och eldsjäl i Lund. Vi pratade bland annat om hur vi inom akutsjukvården kan använda checklistor, typ 1- och typ 2-tänkande och sen blev det ett litet sidospår om artificiell intelligens som iaf jag tyckte var väldigt intressant! Hoppas ni också tycker det! 

Fler poddavsnitt hittar ni på på SWEETs blogg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s